Dag 8: Mot Red Rose

Under lördagen var det dags att äntligen åka till resans höjdpunkt det vill säga lägret Red Rose. Vi vaknade vid 06:00 (det börjar bli en dålig vana) för att vara säkra på att komma i tid till båten. Det gjorde vi, 4 timmar senare var vi över i England och där blev vi hämtade i en minibuss av lägret. Runt 14:00 var vi framme på fältet och fick checka in. Allt lägermateriel fick vi låna lokalt men det kändes hyfsat igen från det vi använder hemma i Sverige. Det vi saknar mest är kanske en osthyvel! Det var väldigt varmt men vi orkade bygga klart byn under eftermiddagen. På kvällen var det invigning vid stora scenen ett lokalt cover band drog av några av de senaste pophitsen vilket verkade gå hem hos publiken. Efter en med svenska mått mätt kort invigning var det dags att springa tillbaka till byarna för att slänga av sig sina scoutskjortor och dra på sig finaste partystassen då det var dags för disco. Jag tror vi alla sov väldigt gott den natten speciellt som regnet smattrade sövande mot tältdukarna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, The Shamrock & Rose Expedition 2014 av Carl Bjelksjö. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “Dag 8: Mot Red Rose

  1. OSHYVEL hade vi faktiskt med oss till Campdowne 2000.
    Däremot överskattade jag tillgången på kryddor i England – men räddades av en proffskock. (Lägrets eget kök hade bara salt, peppar och ketchup.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>