Kallelse till kårstämma 2018

Hej! Välkommen till Örnsbergs Scoutkårs kårstämma 2018! NÄR? Den 2 september kl 16:00. VAR? Scouternas kansli på Instrumentvägen 19. MER INFORMATION FINNS HÄR: https://drive.google.com/open?id=1FDOhdu4hVLPs-IR18ZE51gZ4w0-STU5W Du som har Facebook får gärna anmäla dig i vårt evenemang. Vi ses där, ha en Läs mer »

Julmarknaden närmar sig med stormsteg!

Hej! Här kommer ett meddelande från vår julmarknadskommitté. Som ni förhoppningsvis vet är julmarknaden ett viktigt tillfälle för Örnsbergs Scoutkår både ekonomiskt och för att visa upp oss i lokalsamhället. Den arrangeras traditionsenligt alltid 1 advent som i år är Läs mer »

Scoutföräldrar: sätt igång att slöjda!

Hej scoutföräldrar! Nu närmar sig scoutkårens årliga julmarknad med stormsteg: 3 december är det dags. Julmarknaden är inte bara en fin tradition utan också kårens stora inkomstkälla. Här spelar försäljning av hantverken viktig roll. År 2015 kom nästan 10 % Läs mer »

Boka helgen 2-3 december redan nu

Hej scoutföräldrar! Den 2-3 december är det dags för Örnsbergs scoutkårs julmarknad som ägt rum varje år sedan kåren grundades 1957. Julmarkanden rymmer allt från spökvandring till hantverksförsäljning, loppis och julklappslotteri. För att det traditionsenliga arrangemanget ska gå bra måste Läs mer »

Ugglan vinnare av Silverugglan 2017!

Ett stort grattis till våra äventyrare i Skogsluffarnas rådspatrull Ugglan som idag för första gången någonsin har vunnit Silverugglan under Scouternas natt.  

Skogsluffarna vinnare av Älghornet 2017!

Ett stort grattis till våra äventyrare i Skogsluffarna som idag för första gången någonsin har vunnit Älghornet. Inte nog med det i patrulltävlingen kom Loet på förstaplats, Räven på andra- och Älgen på tredjeplats!

Kårstämma 2016

Välkommen till Örnsbergs Scoutkårs kårstämma 2016. NÄR? Klockan 16:00 den 9 oktober. VAR? I Rotundan på Hövdingagatan 22. MER INFO: Hittar du här Du som har Facebook får gärna anmäla dig i vårt event. Vi ses där!

Terminsstart hösten 2016

Hej! Under kommande vecka 35 (29/8-4/9) startar vi upp scouterna igen. Mer information mejlat ut från respektive ledarteam. Nytt för hösten är att vi testar en ny lokal i samarbete med Dalbo Båtsällskap. Detta gör att vi inte blir låsta med Läs mer »

Kåren har vunnit 25000 kr

I tisdags tog Celina och Carl emot 25000 kr från Liljeholmstorget Galleria. Liljeholmstorgets Galleria skriver: ”Genom att spela flipper på mobilen har spelare i Liljeholmen dragit in 25 000 kronor till Örnsbergs Scoutkår. Pengarna ska gå till inköp av friluftsmaterial som används Läs mer »

Julmarknad 29/11

Välkommen till Örnsbergs Scoutkårs Julmarknad! 1:a Advent, 29 november 10-16 i Aspuddens skolas ljushall Örnsbergs Scoutkårs julmarknad firar 50 år! Den 29 november håller Örnsbergs Scoutkår för femtionde året i rad julmarknad, ett evenemang som vänder sig lika mycket till Läs mer »